HTML

Linkblog

Serendipity

Serendipity denotes the property of making fortunate discoveries while looking for something unrelated, or the occurrence of such a discovery during such a search. The word has been voted as one of the ten English words that were hardest to translate in June 2004 by a British translation company. (by Wikipedia) Kritikák ételekről, italokról és programokról.

Friss topikok

2011.07.09. 13:47 little wombat

Szárcsa Hotel @ Székesfehérvár

Címkék: székesfehérvár hotel szárcsa

Az elkövetkezendő posztokban az itt töltött egy hétről fogok beszámolni képekkel, leírásokkal, kitérve a kellemes élményekre és az esetleges hiányosságokra. Elöljáróban annyit szeretnék elmondani, hogy nemcsak a honlapon olvastunk csupa méltató hozzászólást a helyről, de a külföldi szállásgyűjtő portálok is elismerően nyilatkoztak róla, az értékeléseknél is gyakran maximum pontszámmal jutalmazták a vendégek. Íme a szobánk:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rating.blog.hu/api/trackback/id/tr123052775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása